Skip to content Skip to footer

Foglalás

Foglald le helyed Te is Infrashape-re és kerüld el a sorbanállást!

AKCIÓ: Az első Infrashape alkalmad INGYENES - Érdeklődni TELEFONON keresztül lehet!

Itt tud időpontot foglalni infrashape gépre. A foglaláshoz regisztráció szükséges. Ha nem szeretne regisztrálni, kérjük hívjon minket telefonon (+36307328257)

Foglalási szabályok:

 • Legkésőbb 6 órával az időpont előtt mondható csak le időpont, utána telefonon érdeklődjön.
 • Időpontfoglalás CSAK visszaigazolás után érvényes. Amennyiben nem kap visszaigazolást kérjük keressen minket telefonon!

FONTOS TUDNIVALÓK EDZÉS ELŐTT:

 • Vendégeink kényelme érdekében az edzés előzetes bejelentkezéssel is igénybe vehető.
 • Foglalt időpontja előtt kb. 10-15 perccel érkezzen meg, hogy fel tudjon készülni az edzésre. Aki késve érkezik és ezért később kezdi meg az edzést, az a késés idejével csökkentett időtartamra fogja tudni csak használni a gépeinket, hiszen ha az edzések kezdési ideje csúszik akkor a következő vendég sem tud időben kezdeni és így tovább!
 • Az edzés javasolt öltözéke: hölgyeknek kétrészes fürdőruha, vagy pamut rövid short, felül esetleg sportmelltartó, top, fehérnemű. Uraknak úszónadrág (nem úszóshort) annak érdekében, hogy alsótestünk minél nagyobb felülete maradjon szabadon. Felsőtestre trikó, póló viselete javaslott. Edzőcipőre nincs szükség az Infrashape Horizontal-nál, viszont a Bodyshape Futópadnál IGEN! Emellett váltózokni és zuhanyzáshoz használható papucs javaslott!
 • Az edzés során hozz magaddal 2 törölközőt, egyet edzéshez, egyet pedig tusoláshoz! (Ha elfelejted, tudunk biztosítani neked.)
 • Öltözési és zuhanyzási lehetőséget biztosítunk, így az edzést követően teljesen felfrissülve távozhatsz!
 • Javasoljuk az ékszereket, karórát az edzés előtt levenni, főleg alsótesten nem javasolt ékszer viselése.
 • Folyadék- és energiaveszteség pótlására ásványvizet, vitaminitalokat, táplálékkiegészítőket és üdítőitalokat kínálunk.
 • Edzésre SOSE ÜRES GYOMORRAL GYERE! Ha esetleg mégsem ettél előtte, zabszeletet, müzliszeletet tudunk biztosítani!
 • Az edzés során kollégáink folyamatosan felügyelik Vendégeinket, segítséget nyújtanak, illetve tanácsot adnak a megfelelő program kiválasztásában és a gép beállításában. Kérdés esetén állunk rendelkezésre edzés előtt, alatt és az edzést követően.

HA MÉGSEM TUDSZ ELJÖNNI A FOGLALT IDŐPONTODRA: Fontos szabály, hogy aki nem tud megjelenni az általa foglalt időpontban, kérjük 6 órán belül legyen szíves törölni a foglalását weboldalunkon, vagy telefonon keresztül!  Bérletes vendégeink esetén aki nem él ezzel a lehetőséggel , azoknak sajnos ugyanúgy lehúzásra kerül az alkalmuk a bérletről, mint ha felhasználták volna! Köszönjük megértéseteket! 

Segítség a foglaláshoz